Openbare ruimte

Fietsenrekken, bankjes, reclameborden, parkeerplaatsen. Allemaal onderdelen van de openbare ruimte. Een toegankelijke openbare ruimte zorgt ervoor dat al uw klanten u goed kunnen bereiken, ook mensen met beperkingen of bijvoorbeeld een kinderwagen. En daar kunt u zelf een bijdrage aan leveren.

  • Groenvoorzieningen

    Veel mensen wandelen graag door een natuurgebied of rusten even uit op een bankje in het park. Dit doen ze om van A naar B te komen of gewoon voor het plezier. Het is belangrijk dat ook ouderen en mensen met een beperking hier goed gebruik van kunnen maken.

  • Straatmeubilair

    Afvalbakken, bankjes, fietsenrekken, reclameborden. Straatmeubilair op de juiste plaats zorgt voor overzicht en voldoende vrije doorgang, ook voor mensen in een rolstoel, met rollator of kinderwagen. En dat is wel zo prettig als zij onderweg zijn naar u!

  • Bereikbaarheid

    Goede bereikbaarheid is belangrijk voor iedere ondernemer. Is uw zaak goed te bereiken? Lees wat u kunt doen om de bereikbaarheid te verbeteren voor klanten met een beperking, gezinnen met kinderwagens en uw toeleveranciers.