Privacy Statement

Inleiding

AllesToegankelijk is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van relaties van groot belang is voor de uitvoering van haar dienstverlenende activiteiten. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. AllesToegankelijk houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Verwerking persoonsgegevens

Wanneer u informatie plaatst of geplaatst wilt hebben, bijvoorbeeld een vraag, voorbeeld of een productbeschrijving of anderszins contact heeft met AllesToegankelijk, leggen we deze gegevens vast. AllesToegankelijk gebruikt deze gegevens voor het publiceren van de door u aangeleverde informatie op de website.

Klikgedrag

Op de website van AllesToegankelijk worden algemene, niet-identificerende bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan AllesToegankelijk haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Cookies

AllesToegankelijk maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. AllesToegankelijk maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken. Daarnaast maakt AllesToegankelijk ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen, de volgende keer dat u de website bezoekt. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

AllesToegankelijk en andere websites

Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan AllesToegankelijk geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Wijzigingen

AllesToegankelijk behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Controleert u daarom regelmatig het privacy statement van AllesToegankelijk.